• REGISTRACIJA
English (United Kingdom)Croatian(HR)
O nama

SPORTING

Primarni koncept poslovanja je promidžba Adventure Golf, Smart golf i mini golf projekata ili proizvoda.

ZASTUPSTVA

Ekskluzivni smo zastupnici tvrtke CityGolf Group za područje Hrvatske i Slovenije, te Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Tvrtka City Golf Europe je prvi proizvođač minigolf terena sa tradicijom od 60 godina i referencama od 2300 minigolf terena i 180 Adventure Golf projekata cijeloj Europi. Prvi minigolf je i osmišljen 20ih godina prošlog stoljeća u Švedskoj gdje je City Golf nastavio tradiciju koja se bazira primarno na kvaliteti i robusnosti proizvoda (outdoor i indoor).

City Golf Group je ovlašteni proizvođač minigolf terena od strane Švedske Minigolf Federacije, sportski centri i hoteli diljem svijeta prepoznaju City Golf brand kao dugotrajni proizvod visoke kvalitete!

CILJ

Prepoznati potrebe kupca, napraviti evaluaciju postojećeg stanja i predložiti paket proizvoda i usluga koje će pokriti sve potrebe kupca i gostiju, te poslovni objekt/tvrtku podignuti na višu razinu, a samim time omogućiti veću posjećenost gostiju. Osnovna orijentacija je prema turističkim tvrtkama i poslovnim subjektima koji žele imati dodatnu ponudu atraktivnog rekreativnog sadržaja, odnosno ponuditi hrvatskom tržištu ekskluzivne svjetske proizvode! 

 
Scroll Up