• REGISTRACIJA
English (United Kingdom)Croatian(HR)
Rent a Golf

OfficeEvent-1Jedna od djelatnosti Sportinga je minigolf i office golf promocija, odnosno organizacija eventa, promidžba i predstavljanje novih brandova, proizvoda i usluga.

Ako želite prezentirati Vašu tvrtku ili djelatnost napravite to zajedno sa nama. Imamo Combi minigolf teren koji je namjenjen za indoor/outdoor evente putem kojih se mogu organizirati nagradne igre, natjecanja, druženje partnera i suradnika.

events velikaMini golf za najam se sastoji od dvije staze. Jedna je sa standardnom ravnom površinom, a druga brežuljkasta, sa pomičnim preprkama koje možete dodati ili maknuti, te Vam time daje mogućnost odabira igrati više različitih staza na jednoj osnovnoj površini što je idealno za natjecanje uz nagradne igru na manjoj površini!

Atraktivnog je vizualnog izgleda, ne zauzima puno prostora sa svojim pomičnim «crazy» preprekama i nudi mnoštvo opcija i dodataka za igru na površinski malom prostoru čime dodatno dobijate na efektu promidžbe tvrtke, jer ćete imati jedinstvenu prezentaciju koju će gosti pamtiti još dugo vremena. U dogovoru sa Vama se organizira cjelokupni event, ovisno o Vašim potrebama i dodatnim željama.

POŠALJITE UPIT

 
Scroll Up